AURINGONKOTI


Ihmeitä elämääsi

 Etusivu   Esittely   Kokemuksia   Palvelut ja hinnat   Minä olen   Uutiset   Ajanvaraus ja yhteystiedot   Facebook   Rekisteriseloste 

Mitä on Theta Healing®?

Theta Healing® on meditaatiotekniikka, jonka avulla voidaan mm. työstää uskomuksia ja tunteita, myös niitä, jotka ovat alitajunnassamme.

Meitä ohjaa tietoisen mielemme lisäksi alitajunta, jopa 90 prosenttisesti, siksi on tärkeää löytää ne alitajuiset ohjelmat ja uskomukset, jotka aiheuttavat esim. pelkoa, syyllisyyttä, vihaa, huonommuuden tunnetta, ulkopuolisuuden tunnetta tai häpeää ja rajoittavat elämäämme. Nämä turhat negatiiviset mallit ovat syntyneet lapsuudessa tai tulleet geenien mukana esivanhemmilta ja myös ihmiskunnan historiasta.

Miksi näitä alitajuisia uskomuksia ja tunteita kannattaa työstää? Siksi, että se mitä on sisällämme, vaikuttaa ulkoiseen todellisuuteemme. Eli olemassa olevat uskomukset toteutuvat elämässämme. Siksi kannattaa valita ne ohjelmat ja uskomukset, joita haluaa luoda todeksi. Kaikki alitajunnassa olevat uskomukset eivät edes ole omiamme.

Rajoittavista uskomuksista ja tunteista vapautuminen auttaa elämään vapaammin, iloisemmin ja täydemmin, myös paranemaan paremmin sairauksista sekä vetämään kaikenlaista runsautta puoleensa.

ThetaHealing® -tekniikoista saa hyötyä kaikissa elämänvaiheissa ja – tilanteissa. Tämä todella muuttaa elämää nopeasti ja tehokkaasti!

Miten Auringonkodin ThetaHealing® toteutetaan?

Voit varata Theta Healing® ajan Loimaalle Auringonkotiin tai puhelinajan. Tämä toimii erinomaisesti myös puhelimitse!

Sinun tarvitsee vain antaa mahdollisuus sille, että haluamasi muutos voi tapahtua helposti ja nopeasti.

Riippuen aiheesta, voi riittää jopa yksittäinen käynti asian hoitamiseksi. Asiakaskokemuksista voit lukea, miten makeanhimosta on päässyt yhdellä käynnillä ja tupakanpolton lopettaminen on tarvinnut kolme hoitokertaa.

Theta on aivotaajuus, jonne meditaatiossa mennään ja siellä käsitellään asiakkaan valitsemia asioita. Se on hypnoosin kaltainen tila, mutta sen aikana keskustellaan samalla kun istutaan mukavasti nojatuolissa.


ThetaHealer® Kaisa Anttila

Olen löytänyt Theta Healingistä® erittäin tehokkaan työkalun työstää omaa elämää ja vapautua kaikesta ylimääräisestä kuormasta. Henkinen kasvu on tietenkin koko elämän mittainen prosessi ja usein se etenee omasta mielestä tuskastuttavan hitaasti. Theta Healing® – meditaatiotekniikka nopeuttaa etenemistä mm. poistamalla negatiivisia, elämää rajoittavia uskomuksia.

Theta Healing®:n avulla olen itse mm. löytänyt rohkeuden ryhtyä yrittäjäksi, löytänyt itsestäni uusia kykyjä, päässyt irti makeanhimosta, kokenut monia hienoja oivalluksia ja vapautunut elämään omaa elämääni vailla pelkoja sekä elämään tässä hetkessä kokien vapautta, rauhaa, yhteyttä kaikkeen ja rakkautta.

Olen suorittanut seuraavat Theta Healing® kurssit:

  • Peruskurssi
  • Jatkokurssi
  • Dig Deeper
  • Game of Life
  • Rhythm to a Perfect Weight
  • You and the Creator
  • World Relations
  • Intuitiivinen Anatomia

Aiemmin olen toiminut esimiehenä suurtalousalalla ja ammatillisena opettajana. Nyt saan käyttää tätä mahtavaa tekniikkaa tässä ihmeellisessä työssä ja auttaa sen avulla muita elämään enemmän vapaudessa, ilossa, valossa, rauhassa ja rakkaudessa.

Sydämellisesti tervetuloa!

Kaisa

ThetaHealing® ei ole terapiaa, ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä sovi vaikeita mielen sairauksia sairastaville.

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com