AURINGONKOTI


Ihmeitä elämääsi

 Etusivu   Esittely   Palvelut ja hinnat   Uutiset   Ajanvaraus ja yhteystiedot   Facebook   Rekisteriseloste 

Mitä on Auringonkodin luovuusvalmennus ja ThetaHealing®?

Luovuusvalmennus ja ThetaHealing® ovat yhdessä kaikenkattavaa elämän luomista, uudistamista ja parantamista.

Luovuusvalmennuksen perusajatus löytyy tavuttamalla sanaa luovuus. Se koostuu sanoista luovu ja uus. Tarkoituksena on luopua jostain ja löytää sen tilalle jotain uutta. Luovuttavat asiat ovat yleensä mielen harhoja; pelkoja ja uskomuksia, jotka estävät toteuttamasta itseään ja elämästä elämää siten, että se on omannäköistä, merkityksellistä ja täynnä iloa ja rakkautta.

Luovut esimerkiksi ajatuksista, joiden mukaan et osaa, pysty, voi tai saa tehdä jotain, sinulla ei ole lupaa, varaa, uskallusta, kykyjä tai mahdollisuuksia johonkin haluamaasi.

Uusi, jonka elämääsi haluat näiden luovuttujen tilalle, löytyy sinun sisältäsi. Se on sinun syvin toiveesi, elämäntehtäväsi, se on sinun piilossa ollut taitosi ja ominaisuutesi. Se on sinun ihmeesi ja ilon lähteesi. Kun löydät sen ja poistat esteet sen tieltä, voit toteuttaa toiveesi!

ThetaHealing® -meditaatiotekniikat toimivat juuri näissä asioissa.

Miten Auringonkodin luovuusvalmennus ja ThetaHealing® toteutetaan?

Auringonkodin luovuusvalmennus on kokonaisvaltainen henkisen kasvun valmennus. Käytössä on monipuolisia työkaluja, kuten ThetaHealing® -meditaatiotekniikat, joissa keskustellaan tietoisesti alitajunnan kanssa ja voidaan esim. poistaa ja muuttaa luovuutta rajoittavia uskomuksia. Luovuusvalmennuksessa voidaan lähteä liikkeelle mahdollisuuskartoituksella, mikäli pohdinnassa on uusi ura tai elämänmuutos. Tietoa ja apua saa myös auraluennasta ja chakrahoidosta. Käytettävät menetelmät valitaan intuitiivisesti, mikäli asiakkaalla itsellään ei ole selkeää näkemystä, mitä hän haluaa käytettävän.

Jokainen valmennuskerta on aina myös voimakas energiahoito. Koet rauhoittuvasi, virkistyväsi ja saavasi uutta energiaa.

Luovuusvalmennuksen ja ThetaHealing® :in tarkoituksena on auttaa löytämään ja ottamaan käyttöön valmennettavan omat vahvuudet, taidot ja ominaisuudet, sellaisetkin, jotka ovat vielä piilossa. Voit todella yllättyä iloisesti ja löytää itsestäsi aivan uusia puolia. Kaikki on mahdollista, myös pienet ja suuret ihmeet!

Valmennus voi olla yksittäinen käynti tai useamman kerran prosessi.

Valmennuksesta saa hyötyä kaikissa elämänvaiheissa ja – tilanteissa.

Luovuutta ja ThetaHealing® -tekniikoita voi käyttää kaikilla luovuuden tasoilla ja eri elämän alueilla:

  • helpottamaan arkea
  • työelämässä
  • taiteen tekemisessä
  • ihmeiden tasolla
Luovuusvalmentaja ja ThetaHealer® Kaisa Anttila
Olen kehittänyt luovuusvalmennuksen omien kokemusteni ja kaiken oppimani pohjalta. Henkinen kasvu on tietenkin koko elämän mittainen prosessi ja usein se etenee omasta mielestä tuskastuttavan hitaasti. ThetaHealing® – meditaatiotekniikoista olen löytänyt työkaluja, jotka ovat tehokkaita ja nopeuttavat etenemistä mm. poistamalla negatiivisia uskomuksia.

Itse olen päässyt toteuttamaan luovuutta sen kaikilla tasoilla. Arkinen elämä ja työurani niin ruoan parissa esimiehenä kuin opettajanakin ovat mahdollistaneet luovien ratkaisujen käyttämisen. Taiteen tasosta olen saanut nauttia kanavoimalla tekstejä ja musiikkia. Itselleni koen myös taiteen luomisen ihmeenä. Varsinainen ihme on kuitenkin yhteys asioihin, joita kaikki eivät aisti. Luonto puhuttelee vahvasti, enkelit ovat mukanani ja koko monimuotoinen maailmankaikkeus kaikilla olemassaolon tasoilla on käytettävissä. Nämä tasot ja ihmeet ovat kaikkien ulottuvilla, useimmat asiat ovat opittavissa ja harjoiteltavissa. Esimerkiksi energian ja ihmisen auran (energiakentän) näkeminen on taito, jota parhaillaan opettelen.

Luovuusvalmennuksen ja ThetaHealing®:n tärkeimpänä tavoitteena pidän oman elämän luomista. Tarkoitan sillä sitä, että löytää oman tarkoituksensa, kaikki omat lahjansa ja kykynsä (ja usko vaan; niitä riittää!!) ja löytää tavan elää oman näköistä merkityksellistä elämää tietoisena ja läsnä olevana, pursuten intoa, iloa ja rakkautta kaikkea kohtaan! Tämä kaikki on mahdollista!

Lisätietoa ThetaHealing TM:stä esim. opettajieni Antin ja Kristiinan sivulta:
https://healingandart.net/ tai
https://www.thetahealingfinland.com/

Olen suorittanut peruskurssin ja jatkokurssin sekä Dig Deeper ja Game of Life syventävät kurssit. Keväällä 2019 opiskelu jatkuu uusilla kursseilla.


Sydämellisesti tervetuloa!

Kaisa

Auringonkodin luovuusvalmennus ja siinä käytettävä ThetaHealing® ei ole terapiaa, ei korvaa lääketieteellistä hoitoa eikä sovi vaikeita mielen sairauksia sairastaville.

ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com