AURINGONKOTI


Ihmeitä elämääsi

 Etusivu   Esittely   Kokemuksia   Palvelut ja hinnat   Minä olen   Uutiset   Ajanvaraus ja yhteystiedot   Facebook   Rekisteriseloste 

ASIAKASKOKEMUKSIA

Olen polttanut teini- iästä asti säännöllisesti, noin 35 vuotta. Päivässä paloi 13–16 tupakkaa. Omaa tilannettani lopettaa vaikeutti vielä sekin, että lähes kaikki tutut, ystävät ja sukulaiset polttavat.

25.6. päätin kokeilla Kaisan hoidon avulla päästä irti tupakasta. Sain iltapäivällä noin tunnin hoidon. Illalla poltin vielä 3 tupakkaa. Se ei maistunut niin hyvälle kun normaalisti. Seuraavana päivänä poltin 3 tupakkaa. Iltapäivällä oli taas hoito. Illan aikana 2 tupakkaa. Tällä rytmillä meni viikon verran. Sen jälkeen poltin enää 3 tupakkaa päivässä.

6.7. oli ensimmäinen päivä kokonaan ilman tupakkaa. Ei se helppoa ollut, mutta ei mahdotontakaan. 31.8. tuli täyteen 8 viikkoa tupakoimatonta elämää. Toki vieläkin tulee eteen tilanteita, että nyt kuuluisi polttaa tupakka. Se ei ole kuitenkaan missään vaiheessa ollut sellainen pakkomielle, mitä etukäteen pelkäsin. Olen koko ajan mennyt mukaan kavereiden kanssa ulos seuraksi tupakalle, enkä tee siitä mitään numeroa, etten polta. Savu haisee edelleen hyvälle, mutta minun ei tarvitse polttaa.

Jos haluat olla tupakoimaton, käy Kaisalla hoidossa. En usko, että olisin päässyt eroon tupakasta ilman tätä tukea. Tämä on huomattavasti helpompaa, kuin etukäteen pelkää.

Päivi


Ihana, vapauttava ja syvälle menevä hoito!

Siiri


Meditaation avulla pääsin yhdestä pelostani, joka on lapsuudesta asti ollut.

Kati


Elämäntilanteeni on aivan kaaoksessa. Olen hätäinen ja malttamaton luonne. Valmennuksesta olen saanut sisäisen rauhan ja pitkäjänteisyyttä odottaa, että asiat ratkeavat parhaalla mahdollisella tavalla.

N.S.


Olen aina tykännyt karkeista. Kaikki karkit kelpaavat, mutta erityinen heikkouteni on irtokarkit. Huomasin, että entiset tavat silloin tällöin herkuttelusta oli muuntunut muotoon ”mahdollisimman monta eri lajia aina vaan suurempaan pussiin ja aina vaan useammin”. Kuukausia oli jo kulunut niin, ettei yksikään päivä vaihtunut iltaan ilman karkkia.

Onneksi yksi Auringonkodin julkaisu pysäytti. ”Pääsin itse eroon makeanhimosta ThetaHealing –hoidolla.” Pitäisikö minunkin kokeilla? Ei kai siitä haittaakaan voi olla.

Kävin syvemmällä kuin uskoin pääseväni. Olin herkempi kuin ajattelin. Hoidon aikaiset kyyneleet olivat minulle yllätys. Kaisa vei eteenpäin, auttoi käsittelemään tunteita ja kokemuksia, piti kädestä ja hyväksyi. Jotain tapahtui mielessäni, kyvyssäni tehdä päätöksiä ja pitää niistä kiinni. Päätin, että minun ei enää tarvitse päivittäin ahmia karkkia. Kahden viikon jälkeen pidin yhden karkkipäivän. Maistuivat muuten hyvältä. Sitten en enää jatkanut heti perään uutta päivää, koska päätin niin. Taas on kulunut viikko. Olisiko uuden karkkipäivän aika vai odottelisiko seuraavaa perjantaita? On olemassa ihmeellinen tunne siitä, että pärjäisin kyllä ilmankin. Kolme viikkoa sitten tämä ei olisi ollut mahdollista. Oravanpyörä pyöri ja karkinhimo oli jäätävän kova. Sitä paitsi ainahan oli huominen, jolloin sen järjettömän karkin mussuttelun olisi voinut lopettaa. ”Yksi päivä sinne tänne” ajattelin ja kummastihan niitä päiviä tuli sitten kuukausien verran. Kaisan avulla se huominen onkin tänään. Näitä päiviä saa nyt tulla vaikka vuosien verran. Kiitos muru. Olet täyttä kultaa!

Elli


Kaisan tekemä hoito oli minulle erittäin tärkeä ja tarpeellinen. Sain päätettyä ja irti päästettyä todella vanhaa kuormaa, jota olen pitkään kantanut ja alitajuisesti käsitellyt pitkään, mutta intensiivisemmin koko kesän, joten hoidon avulla sain tehtyä menneisyyteni kanssa sovun ja hoidon jälkeen tuntuu, että oon näkyvämpi kuin koskaan ennen. Ja näin kuinka nousin pimeydestä valoon, kuin valkoinen joutsen. Ja mikä parasta, kun tämä trauma, jota käsittelimme liittyi mm. isääni, niin sain palata nyt lapsuuteni juurille, ja sain todistaa sisäisen muutokseni konkreettisesti, koska vietimme ekaa kertaa elämässäni aikuisena isä-tytär aikaa meren rannassa ja näin, ettei isän raskaat energiat, enää vaikuta minuun negatiivisella tavalla, vaan voin olla vaan tietoinen tarkkailija. Sekä ihmeellisintä oli, ettei sisimmässäni ole enää sitä vihan taakkaa, jolla isääni olen joskus reagoinut. Sain myös kokea syvän anteeksiannon ja armon isäni kanssa tapaamisen jälkeen. Ekaa kertaa elämässäni tunnen, että riitän myös tyttärenä ja sisäistän, että myös isäni on tehnyt parhaansa niillä kyvyillä mitä kasvatuksessaan on saanut. Tämä vapauden tunne, mitä nyt koen, on valtavaa.

Theta healing menetelmä on vaan aivan yksinkertaisen upea, koska siinä todella pääsee vanhoista alitajuisista uskomuksista ja taakoista eroon, vapauteen, ja luomaan uusia tilalle ja sielujen palojen palautuksen jälkeen voi tuntea olonsa kokonaisemmaksi omaksi itsekseen.

Lämmin kiitos. Suosittelen Kaisan hoitoja. Hänessä on kaunista herkkyyttä, kohtaa sinut sellaisena kuin olet.

Kaisa